Health director-general Dr Noor Hisham Abdullah announces the latest statistics on the Covid-19 outbreak in Malaysia.

Read More:

Laporan Lanjut:

Free Malaysia Today is an independent, bi-lingual news portal with a focus on Malaysian current affairs.

Subscribe to our channel –
——————————————————————————————————————————————————
Check us out at
Follow FMT on Facebook:
Follow FMT on Dailymotion:
Follow FMT on Twitter:
Follow FMT on Instagram:
Follow FMT Lifestyle on Instagram:
Follow FMT Ohsem on Instagram:
——————————————————————————————————————————————————
Download FMT News App:
Google Play –
App Store –

#FMTNews #Covid19 #CoronaVirus #DrNoorHishamAbdullah

Nguồn: https://bebekdroid.net

Xem thêm bài viết khác: https://bebekdroid.net/tin-hot/

Author

33 Comments

  1. KEPADA Dato …
    Angka tak boleh dijadikan ukuran.
    Terpulanglah….kalau pasukan Dato kata Kita dah selamat.
    Aku harap Allah Akan lanjutkan wabak ini agar runtuhkan Ekonomi Kapitalis YG mencengkam dunia.

    YA ALLAH HANCURKANLAH…NEW WORLD ORDER.

  2. Franklin melkees Fernandes Fernandes Reply

    Are the test kits from China, ??, spain, Italy, UK have rejected them as they are giving false positive results as much as 50 to 80 percent of all cases!!!. So I wonder what test kits we in Malaysia are using. On top of that we have experts from China advising us?? Its like the fix is in charge of the henhouse, how in earth can we trust the communist party of China !!!

  3. am i shocked that is decreased? yes.
    am i shocked that 2 weeks later we get more than 200 cases? no.

    Just stay at home,,,,

  4. Ridzuan Zuan Reply

    Ya..allah aku bersyukur kepada mu ya..allah.t.kasih allah.jauhkanlh covid19 di bumi malaysia.

  5. David Falconn Chin Reply

    Seem legit hmmm no more road block today car appear highly increase compared to yesterday. But Positive case getting lower,good new so far.

  6. Yap Hong Jie Reply

    well im not sure what to think right now, on one hand, its great that we are showing greater signs of improvement, on the other we do not know how much hidden cases are there in malaysia not to forget about asymptomatic cases as well. pray things go well from now on.

  7. Yinitialize Reply

    Good job guys lets take all the precautions its gonna get better…

  8. mistery john Reply

    Subhanallah…
    Sama2 lah kita berdoa kpd Allah agar malaysia dibebas kan dari wabak ini…
    Innshaallah…

  9. nur hidayah mohd isa Reply

    hopefully tak ada side effect sgt dari pkpb ni.. banyak sangat yang alpa dan tak nak ikut sop yang ditetapkan.

  10. ChoCho Sarang Reply

    blom teruja nak tau kes jangkitan bru minggu ni..minggu dpn bru rse teruja skit..babaha

  11. Only reason the cases are so low is because the country is not doing enough tests that truly represents the country's infection rate.

  12. Amin yahyaYT Reply

    dari smlm perasan komen mcm nk mntak sgt infection naik sbb pkpb , aku pon tak paham korang ni… kalau korang mntk cmtu nti tu yg dpt sbb tiap kata2 tu doa… positive sikit gengg doa pada tuhan agar semua progress ni dimudahkan bukan keep blame org lain…

  13. InshaaAllah.. Moga kita smua sntiasa mgekalkan social distances, mgamalkan kbersihan, pemakaian mask jdkan habit ..#kitajagakita #kitabelummenang #teruskanberjuang

  14. Joet Jong Lim Reply

    Out of 30 cases 24 are foreigners… malaysians are complying to the SOP💪👍👌👏👏👏

  15. Nelly Fatimah Reply

    Alhamdulillah… Semoga kita smua dilindungi dan terjauh dr covid19.amiin..

  16. 24 bukan warga negara dari 30? Buat habis duit negara la bela durang ni. Screening, hospital bed , ubat. Tak boleh ke suruh semua warga asing balik saja….

  17. Dah nak raya terus tak ada kes covid terus tak ada orang mati kena covid hari ini??? Ye ke?? Dont show your stupidity over here pn !!!

  18. Matishak Abdullah Reply

    "Hey Azmin…. I'm miang NAK tunjuk kuasa… Aku bijak dari KO dan demokratik pula tu…"

Write A Comment